Meer informatie? tel: 088-6001304

dakkapel en kozijnen

Vertrouwd zaken doen

De laatste tijd zijn er vaker berichten in de media geweest over oplichting door ondernemers die actief zijn in de kozijnenbranche. Om u als consument het vertrouwen te geven dat wij een eerlijke en service gerichte onderneming zijn, werken wij zonder aanbetaling. Wij plaatsen eerst uw kunststof kozijnen, dakkapel, schuifpui, of (tuin)deuren en u betaalt pas NA montage en goedkeuring.

kunststof kozijnen

Laagste prijs/kwaliteit garantie

Kwaliteit en duurzaamheid zijn enorm belangrijk, maar u wilt natuurlijk ook niet te veel betalen. Kozijnen Winkel verkoopt géén goedkope kozijnen, maar duurzame, kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen tegen een lage prijs! Een enorm verschil ten opzichte van aangeboden producten van sommige prijsconcurrerende aanbieders.

Profiteer nu!

In Februari en Maart geven wij hoge kortingen op onze producten. U bent vast benieuwd geworden wat de prijs van uw woning wens is.  Profiteer nu van hoge kortingen tot €4500,-! Vul het onderstaande contactformulier in en een van onze adviseurs neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

* Verplicht veld