Meer informatie? tel: 088-6001304

Voordelen van kunststof kozijnen

Misschien wel het grootste voordeel van kunststof kozijnen dat het weinig tot geen onderhoud vergt. Af en toe met een vochtige doek en wat zeep langs de kozijnen en ze zijn weer als nieuw! Dit scheelt enorm veel in vergelijking met houten kozijnen, die elk jaar geschilderd moeten worden en waarvan het hout kan gaat rotten. Kunststof kozijnen blijven er altijd mooi uitzien.

Levensduur

De levensduur van kunststof kozijnen zijn echt heel lang. Als je bij je huidige woning de kozijnen laat vervangen voor kunststof dan hoef je dit later nooit meer te doen. Let ook op het KOMO keurmerk, dit houdt in dat de kwaliteit van de kozijnen goed is!
Warmte en vocht hebben ook geen invloed op het materiaal, ze zijn tegen alle weersomstandigheden bestendbaar!

Alle kleuren mogelijk

Kunststof kozijnen zijn al lang niet meer alleen maar saaie witte kozijnen, inmiddels zijn ze in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar! Zo passen de kozijnen perfect bij de uitstraling van je woning. Neem het volgende voorbeeld, dit prachtige grachtenpand is door ons voorzien van kunststof kozijnen. Zie jij het verschil met de authentieke kozijnen?

grachtenpand1

Verlaag je stookkosten

Kunststof kozijnen zorgen voor een goede isolatie waardoor uw stookkosten zullen dalen! U bespaart hierdoor jaarlijks een hoop geld.

Inbraakwerend

Onze kunststof kozijnen zijn voorzien van het politie keurmerk veilig wonen. Zo is uw woning beschermd tegen inbraak

Profiteer van hoge kortingen

Profiteer van hoge kortingen
Meer informatie